14. 4. 13

Vikend utrinki

Po nočnem neurju, se je v soboto naredil lep dan. Prava pomlad, taka kot mora biti. Obetal se je prvi pravi pomladanski vikend, ki se je sicer začel tipično vikendaško:

V otroški sobi nepoboljšljive mlajše najstnice se v soboto zjutraj še vedno nahajajo skavtske lestve,... po katerih pleza na svojo posteljo,... "jo zdržijo", pravi....grrrrr.  Že cel teden tulim, kdaj jih bo odnesla k hruški na vrt in kdaj se bo pospravila soba. Enkrat na teden zahtevam, da se to zgodi. Včasih je to sicer totalna improvizacija...in pri pospravljanju obvezno potrebuje muziko, sicer pospravljanje ni mogoče... ojej,.. ne bom naprej...


Na obisk je prišla nečakinja in sestričnica, Gospodičnica. Seštrikana v nova oblačilca, ki jih je spletla nona. Ja, moja mama je ponovno začela štrikat. Tako kot v "dobrih starih časih" :)
Zgodil se je prvi pomladanski kros. Bravo naši!
Pranje, pranje, pranje...žehta št. 7.

Na plano so prišli
spomladanski športni rekviziti in pomladanska obutev :o

 In zgodil se je prvi piknik na vrtu in starši smo težili, da ni še čas za kratke rokave, ... potem je bila slaba volja, najstniška ignoranca in sonce je vsem slepilo pogled.
Kivi niti poganja še ne, kje je še njegova gosta senca... ampak važno je, da je sezona na vrtu odprta. Jutri vanjo vstopamo udarno.


Ni komentarjev:

Objavite komentar