1. 4. 15

Copatki - part II

Saj še pomnite našega projekta Dobrodelni copatki za porodnišnico. Rastava v knjižnici je deležna velike pohvale in navdušenja.  Novica o naših donatorskih copatkih za našo porodnišnico,  je prišla do pomembnih ljudi in tako smo dobile ponudbo, da spletemo nekaj prav posebnih copatkov,  za prav posebnega novorojenčka.
Najbrž veste, da kraljevi par v Angliji v aprilu čaka svojega drugorojenca. Iz Veleposlaništva Kraljevine Velike Britanije v Ljubljani, sem danes zjturaj dobila klic in prošnjo, če bi spletle nekaj slovenskih copatkov, ki bi jih potem oni podarili mami Kate Middleton in princu Williamu.
Potrebno je izbrati barve iz grba Kraljevine Anglije, najbolje je, da se kar pogugla, da vidimo za kakšne barve gre. Zdi se mi, da gre za bordo rdečo, temno modro in jajčno rumeno. 
Ker dojenček po katerem se pretaka modra kri, ni kar tako, bomo izbrale le najlepše modelčke in najbolj top primerke.

Danes dopoldne sem že dobila slikce zastav in grbov kraljeve družine od ene najbolj navdušenih članic, vprašanj, če mogoče vem, če se že ve kakšnega spola bo otrok...druga je protestirala, da naj pride raje rodit kar v Šempeter, da bo tam zbrala copatke take kot hoče in da naj ne kompliciram z barvami...



Če nam je katera fouš, se nam lahko pridruži. Če bo dovolj lep in barvno skladen, ga vzamemo zraven. ;)










6 komentarjev:

  1. :) omajgad, js se tega ne bi mogl nikol sprovaprilit :D copatki so pa lusni. zelozelo.

    OdgovoriIzbriši
  2. ups pa sem pa sem skoraj nasedla:)))) mislim da je prvoaprilska:))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro može res vse, ma glede na datum bo verjetno kar držalo da gre za šalo :). vsekakor je nabor copatkov zeloo očarljiv!

    OdgovoriIzbriši
  4. he he he čudoviti so in angleški dojenček, bi jih z veseljem nosil, brez skrbi ;-)

    OdgovoriIzbriši