13. 2. 16

Počitniški zip line

Počitniški zip line v pravem in prenesenem pomenu besede. Pri naši hiši nismo nobeni adrenalinci, da bi se šli take reči, si je pa Tamali zaželel, da bi šli na sprehod do bližnje vasi, kjer imajo na igrišču zip line. Mali zip line za otroke.
 In smo šli na sprehod. Z nama je šla Tavelika punca, s katero sva sprehod izkoristili za klepetanje o mnogih rečeh o šoli, dijaškem domu, gledališki igri, fotografiranju. Sprehodi so prava prilika za pogovore in debate tudi o manj pomembnih rečeh, ki pa so lahko še kako zanimive in zabavne.

Za mularijo se bo čas od danes za teden dni upočasnil in vse skupaj bo zgledalo podobno kot na tej otroški zajli - ravno prav hitro, uživantsko, sproščujoče, na juhuuuhu,...ko na koncu tako hitro gondolca rukne v trenutek resnice,...da je že vsega konec,... se poskuša vrniti nazaj, a vožnje je nepreklicno konec. 

Tamali uživa v spuščanju na otroškem zip linu in se nikakor ne naveliča. Povabi še sestro. Zdaj eden, zdaj drugi se spuščata znova in znova. Na koncu poskusita še v tandemu in Tamali mora sestri pokazati če je kaj močan,  da veliko sestro spravi nazaj na štartno pozicijo.

Tudi če bodo počitnice kratke in prekratke, je v tem času važna zabava in smeh in trenutki, ki jih ne pozabiš. Današje sobotno popoldne je bilo prav takšno.








Ni komentarjev:

Objavite komentar