6. 6. 16

Podaljšan junijski vikend v Čatežu

Tamalemu smo izpolnili željo in jo za podaljšan vikend mahnili v Čatežke. Zaželel si je zunanjih bazenov, toboganov, adrenalina, ki sicer ni čisto njegov tavečji prijatelj, pa vendar pogum je pogum in mora ga kaj bit.
Tamala je ostala prvič čisto sama doma,... ker ni smela zamuditi snemanja spotov za valeto... in biti sam doma je "carsko, fenomenalno, bo treba še kdaj ponovit,.. " pravi, tudi če je treba pri tem opraviti kakšno delo iz sklopa dkdja več ( = družbeno koristno delo kot npr. čiščenje kopalnice, ipd..).
Tavelika punca se nam je dan potem pridružila direktno iz dijaškega doma in se s tamalim podala v višave in vodne tobogane. Vmes se je morala še kaj učiti za zadnja zaključevanja ocen, brala je Alice in wonderland, se smejala ob gledanju serij Friends.  Tamalemu je izpolnila veliko željo, da je imel poleg očka (pravzaprav ga je vseskozi tokrat klical očak :) sploh družbo, ker "mama itak samo bere in kvačka in se nič ne upa".

Bilo je prijetno. Toplo in sončno, vseskozi brez dežja. Utekli smo s te naše solzne doline, kjer je dež stalno v dežurni službi. Letošnji junij sploh še ni dojel, kaj je treba in da je to kar dela krneki.





2 komentarja:

  1. A ni taista mama, ki samo kvačka in bere, lansko poletje skočila v Nadižo? :-))) Se pravi, da si upa...

    OdgovoriIzbriši
  2. ;) to je seveda Tamali rekel,.. seveda si upam, en, dva, tri tobogane, plus dvojne šlaufe sem sprobala,... ampak kar naprej in naprej,..to pa ne, no ;)

    OdgovoriIzbriši