23. 7. 17

3. teden v juliju v 3. vročinskem valu

Mineva tretji teden julija, tretji vročinski val bo danes za nami. Pester teden. Punci sta se odpravili vsaka na svoj konec, ena s prijateljicama v Amsterdam, druga na morje in potem direktno na skavtski tabor. Tamali je bil cel teden z Američani, ki so v našem kraju imeli treninge rugbyja.
Šli smo na Mittelfest v Čedad na koncert skupine Laibach. Tri generacije - midva, Tamala s prijateljico in še nono. Zanimivo odbito, od nekdaj sem si si želela videti in doživeti Laibach. Presenetil nas je kar hladen večer, ki se je naredil po popoldansih plohah in na koncu smo vsi kar drgetali v najtanjših poletnih oblačilih. Na koncu smo še malo zakorakali in skandirali - Life is life in prišli tako do zaključka,  skupaj z navdušeno italijansko publiko.
 Zgodil se je koncec kolesarskega Toura in velika etapna zmaga našega Primoža Rogljiča, navijali smo da je kaj. Nepozaben bo njegov telemark na zmagovalni oder.
Zavetišče smo dali desetim skavtom pohodnikom, ki so prespali pri nas,  si skuhali goro pašte in tako čudovito peli tisti topli poletni večer. 
Na počitnice sta prišli nečakinji in na obisk sestrična z najmlajšim dojenčkom.
Mineva zanimiv in pester teden, ki se je zaključil z dvema popoldnevoma v Nadiži, v skritem in oddaljenem kotičku Korit.


Ni komentarjev:

Objavite komentar